Rusinacookies

  • 100 g voita tai margariinia
  • 1 1/2 dl fariinisokeria
  • 1 tl vanilijasokeria
  • 1 muna
  • 2 dl hernejauhoja
  • 1 1/2 dl kaurahiutaleita
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl rusinoita hienonnettuna
  • 1 dl pähkinöitä hienonnettuna

Pinnalle:

  • fariinisokeria

Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri. Lisää muna voimakkaasti vatkaten ja sekoita kuivat aineet, rusinat ja pähkinärouhe joukkoon.Ota taikinasta pallosia ja taputtele ne keskikokoisiksi, pyöreiksi pikkuleiviksi leivinpaperin päälle pellille. Ripottele fariinisokeria päälle.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Nosta kypsät pikkuleivät ritilän päälle jäähtymään.