Rapeat ja nopeat hernepihvit hernerouheesta

4:lle

  • 1 dl hernerouhetta
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1-1,5 dl kasvislientä
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl sinappia
  • 0,25 tl cayennepippuria
  • 0,25 tl rouhittua mustapippuria
  • paistamiseen öljyä

Kaada kuuma kasvisliemi hernerouheen ja kaurahiutaleiden päälle, anna turvota noin 15 min.

Kuullota hienonnetut sipulit öljyssä pannulla. Yhdistä sipulit turvonneeseen hernerouheseokseen. Lisää mausteet ja tarvittaessa vettä. Muotoile seos pihveiksi, paista ne pannulla öljyssä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Vinkki: Lisää pihviseokseen vaihteeksi sinapin sijaan 1-2 rkl makeata chilikastiketta tai paprikajauhe-korianteri-meirami-sekoitelmaa.