Vuohenjuustosalaatti

  • 1,5 dl puolikkaita herneitä tai liotettuja puolikkaita härkäpapuja
  • 3-4 kourallista silputtua lehtisalaattia
  • 100 g vuohenjuustoa / fetajuustoa
  • 0,5 – 1 dl paahdettuja pekaanipähkinöitä

Viinietikkakastike:

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl dijon sinappia

Huuhtele herneet/härkäpavut ja kypsennä vedessä miedolla lämmöllä 30 – 45 min, kunnes ne ovat pehmeitä mutta säilyttävät vielä muotonsa. Valuta ja anna jäähtyä.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada salaatin päälle.

Anna salaatin maustua jääkaapissa hetken ennen tarjoilua.